Mitä Hurja tarjoaa työntekijälle?

Viihtyisän työympäristön

Tästä kuulemme usein ja syytämme moisesta aivan suoraan mahtavaa porukkaamme! Tuleva työpaikkasi sijaitsee Savon metropolissa, eli Kuopion keskustassa hyvien palveluiden lähellä.

Vaikuttamismahdollisuuksia

Työpaikka koetaan aina viihtyisämmäksi, kun on mahdollisuuksia vaikuttaa työympäristöön ja -tapoihin sekä työssä käytettyihin teknologioihin. Me tahdomme antaa sinulle mahdollisuuden kehittää omaa työnkuvaasi ja uraasi Hurjalla.

Ykkösluokan työvälineet

Uusi menetelmä on yleensä parempi, kuin ripakopallinen vanhoja. Hurjan töissä eivät hommat jumitu ikivanhojen menetelmien tai kehityksestä jälkeenjääneiden ohjelmien vuoksi. Onnistumisen kokemukset ovat tärkeitä, kun työskennellään monipuolisten ja merkityksellisten projektien parissa. Me takaamme työvälineet, jotka tarvitset menestyäksesi ja kehittääksesi osaamistasi.

Virkistystä

Ei töissä voi aina viihtyä - välillä täytyy rentoutuakin! Tarjoamme hyvinvointisi tueksi yhteisiä liikuntaharrastuksia sekä liikunta- ja kulttuurietuja. Arkisen puurtamisen oheen järjestämme myös muuta toimintaa. After workit, peli-illat ja virkistystapahtumat ovatkin hyvän työilmapiirimme kulmakiviä.

Huippukivan työyhteisön

Töihin on aina mukava tulla kun innostava, yhteisöllinen meininki on aistittavissa jokaisessa työhuoneessa ja toimiston käytävillä. Välillä keskitytään työhön intensiivisesti omilla työpisteillä, toisinaan taas juodaan taukokahveja rennosti pöytäjaliksen parissa.

Joustavat työajat

Meillä ei etätyötä vierasteta, emmekä vahdi toimistotyöaikoja kello kädessä. Ymmärrämme, että elämässä on muutakin kuin työ, joten joustavat työajat mahdollistavat sinulle parhaiten sopivan vuorokausirytmin.

Hurjan mukava ja osaava softatalo

Meille on tärkeää pysyä oman näköisinä ja tuntuisina.

Hurja on työntekijöilleen ja omistajilleen mieluinen ja sopivan kokoinen työpaikka. Emme ole vielä valmiita, mutta vain tylsät ovat.

Lue lisää