Mitä Hurja tarjoaa työntekijälle?

Viihtyisän työympäristön

Tästä kuulemme usein ja syytämme moisesta aivan suoraan mahtavaa porukkaamme! Tuleva työpaikkasi sijaitsee Savon metropolissa, eli Kuopion keskustassa hyvien palveluiden lähellä – tai jos tuotat koodia parhaiten kotona myös etätyö onnistuu.

Vaikuttamismahdollisuuksia

Työpaikka koetaan aina viihtyisämmäksi, kun on mahdollisuuksia vaikuttaa työympäristöön ja -tapoihin sekä työssä käytettyihin teknologioihin. Me tahdomme antaa sinulle mahdollisuuden kehittää omaa työnkuvaasi ja uraasi Hurjalla.

Ykkösluokan työvälineet

Uusi menetelmä on yleensä parempi, kuin ripakopallinen vanhoja. Hurjan töissä eivät hommat jumitu ikivanhojen menetelmien tai kehityksestä jälkeenjääneiden ohjelmien vuoksi. Onnistumisen kokemukset ovat tärkeitä, kun työskennellään monipuolisten ja merkityksellisten projektien parissa. Me takaamme työvälineet, jotka tarvitset menestyäksesi ja kehittääksesi osaamistasi.

Virkistystä

Ei töissä voi aina viihtyä – välillä täytyy rentoutuakin! Tarjoamme hyvinvointisi tueksi yhteisiä liikuntaharrastuksia sekä liikunta- ja kulttuurietuja. Arkisen puurtamisen oheen järjestämme myös muuta toimintaa. After workit, peli-illat ja virkistystapahtumat ovatkin hyvän työilmapiirimme kulmakiviä.

Huippukivan työyhteisön

Töihin on aina mukava tarttua kun innostava, yhteisöllinen meininki on aistittavissa jokaisessa työhuoneessa, kotikonttorissa ja toimiston käytävillä. Välillä keskitytään työhön intensiivisesti omilla työpisteillä paikasta riippumatta. Toisinaan taas juodaan taukokahveja rennosti etänä tai pöytäjaliksen parissa toimistolla.

Joustavat työajat

Meillä ei etätyötä vierasteta, emmekä vahdi toimistotyöaikoja kello kädessä. Ymmärrämme, että elämässä on muutakin kuin työ, joten joustavat työajat mahdollistavat sinulle parhaiten sopivan vuorokausirytmin.

Mobiilikehitystiimi löytää ratkaisun

Meidän työporukka on avuliasta sakkia muutenkin, kenenkään ei tarvitse jäädä yksin alkuvaiheen jälkeenkään!

Hurjan mielenkiintoiset mobiilikehityksen työtehtävät käynnistyivät oman motivaation ja kiinnostuksen kautta.

Lue lisää